5 Ebook Terbaik Untuk Projek Duit Raya


Assalamualaikum dan hai semua.

Tinggal tak sampai sebulan ja lagi untuk kita sampai ke bulan Ramadhan.

Insyallah, semoga kita dapat bertemu lagi bulan Ramadhan untuk tahun ini.

Anyway, dah hampir-hampir bulan Ramadhan ni, ramai usahawan dan para peniaga akan mula mengatur strategi untuk "Projek Raya" mereka.

Jadi, apa plan anda untuk "Projek Raya" tahun ini. Sekarang adalah masa yang sesuai untuk anda mulakan plan tersebut. Sebagai memudahkan anda, saya cadangkan anda baca panduan-panduan yang saya sertakan dibawah.

Manalah tahu terbuka minda atau memberi sumber inspirasi buat anda semua.


Panduan Bisnes Tudung


Memang tak perlu cakap la! Bila masuk je bulan Ramadhan, permintaan tudung, secara automatik akan naik 3-4x ganda dari bulan biasa!

Sebab itulah Pn Madihah boleh untung RM15k sebulan walaupun takde kedai dan hanya menjual tudung secara online sahaja. Boleh dapatkan panduan ini untuk tahu strategi beliau menjual tudung!

Untuk info lanjut boleh dapatkan disini BisnesTudung.com

Panduan Bisnes Air Balang


Panduan ini memang dibuat khas untuk mereka yang mahu berniaga air balang di bazar Ramadhan. Penulis ebook ini, En. Mizan, mendedahkan rahsia dan teknik beliau, bagaimana dia boleh jana untung bersih RM7k dalam masa sebulan berniaga di bazar Ramadhan!

Apa yang menariknya, beliau hanya jual 3 balang/jenis air sahaja! Tapi masih boleh untung kaw-kaw!

Untuk info lanjut boleh dapatkan disini BisnesAirBalang.com

Panduan Bisnes Bakeri Dan Kuih


Bisnes kuih ini unik sikit, bulan Ramadhan permintaan sangat tinggi, dan lepas Ramadhan pun juga tetap tinggi!

Sebabnya, bila masuk bulan Syawal, berlambak-lambak orang akan buat open house pula, jadi tempahan kuih tu akan terus meningkat dan selalunya memang tak cukup tangan kalau nak ambil semua order. Terpaksalah pas order tu kepada kawan-kawan bakeri yang lain pula.

Untuk info lanjut boleh dapatkan disini BisnesBakeri.com

Panduan Import Barang China Secara Online


Dari barang pakaian seperti baju, kasut, kerongsang, butang baju... hinggalah kepada barang hiasan rumah seperti langsir, alas meja, kusyen, bekas kuih dan sebagainya. Semuanya boleh diimport dari china pada harga borong.

Kalau sebelum ni anda asyik ambil barang dari pemborong tempatan, apa kata tahun ni cuba try ambil barang direct terus dari china pula. Selalunya, harganya lebih murah!

Untuk info lanjut boleh dapatkan disini RahsiaTaobao.com

Panduan Bisnes di Shopee


Bila masuk bulan ramadhan, memang inilah lubuk & syurga membeli-belah orang Malaysia secara online!

Lagi-lagi ketika bulan puasa, ramai orang tak larat nak pusing dan tawaf supermarket untuk beli barang, orang lebih suka duduk di rumah dan klik-klik je untuk beli barang.

Tambahan lagi, pihak shopee juga akan buat promosi kaw-kaw punya untuk tarik orang membeli-belah di website mereka sempena musim perayaan. Jadi, memang untunglah orang yang berniaga kat shopee ni!

Untuk info lanjut boleh dapatkan disini BisnesShopee.com


Itulah antara beberapa panduan yang mungkin boleh membantu anda untuk jalankan "Projek Raya" anda pada tahun ini!

Semoga berjaya dan happy selalu.

0 Response to "5 Ebook Terbaik Untuk Projek Duit Raya "

Post a Comment