Minyak Terapi Minda Radionic Healing AGC Mind Power Theraphy Oil


Assalamualaikum hai semua, harap baik-baik sahaja dan bahagia selalu. Pernah dengar tak Radionic healing AGC Mind Power Theraphy Oil? Sebuah minyak terapi minda yang banyak manfaatnya. Disini saya sertakan sedikit sebanyak info tentang minyak terapi minda Radionic Healing AGC Mind Power Theraphy Oil yang diasaskan oleh Master Adi Nurrafie Sapieh atau lebih dikenali sebagai Master Ady.

Master Ady merupakan founder dan master trainer di Alpha Genius Centre, beliau memang pakar dalam bidang metafizik, tenaga dalam, pengaktifan pineal gland, hypnogenius, motivasi, terapi dan banyak lagi. Jom baca apa yang best tentang minyak terapi minda ini.

Minyak Terapi Minda Radionic Healing AGC Mind Power Theraphy Oil

AGC Mind Power Theraphy Oil adalah gabungan daripada beberapa pati aromatic yang baunya harum, nyaman serta harmoni. Ianya terus merangsang kekuatan minda dengan bertindak pada pineal gland untuk menghasilkan rembesan hormon yang diperlukan oleh tubuh badan manusia.

Bukan itu sahaja, ia juga merangsang minda bawah sedar anda supaya tenang dan membersih energy aura yang kotor, aura sihir, dan tenaga jahat yang lain. Minyak ini amat sesuai untuk para guru dan penceramah motivasi.

MANFAAT RADIONIC HEALING AGC MIND POWER THERAPHY OIL

 • Menaikkan aura pesona diri anda sendiri
 • Memelihara kesabaran dan kerohanian dari dalam diri
 • Meredakan stress atau kemurungan dan mampu membina ketengan diri daripada hypertension
 • Keterampilan diri yang lebih yakin
 • Menyingkirkan tenaga negatif aura diri yang kotor dan gelap
 • Membantu minda supaya tenang dan mencuci tenaga aura yang kotor
 • Menarik aura rezeki dalam perniagaan
 • Menaikkan karisma diri disenangi dan dihormati orang disekeliling
 • Mengaktifkan aura kebijaksaaan, meningkatkan daya fokus dan daya berfikir
 • Menguatkan pengeluaran hormon serotonin, melatonin, dopamin dan oksitoksin.
 • Menarik dan mengaktifkan energy kebahagiaan.

Hanya dengan satu titisan pati, akan menghasilkan aroma aura yang menakjubkan dan mampu membersihkan aura diri anda yang bocor, aura malap, panas, stres, kemurungan, fikiran kotor serta rendah diri. Ia juga memprogram minda bawah sedar anda lebih positif.

Penggunaan Radionic Healing AGC Mind Power Theraphy Oil secara aromaterapi boleh meningkatkan indera dan memiliki efek yang positif untuk fikiran, roh dan tubuh anda.

BERIKUT ADALAH CARA-CARA PENGGUNAANNYA

1. Menghirup bau AGC Mind Power Theraphy Oil langsung dari botolnya.
Cium baunya sahaja. Anda juga boleh menitiskan 1 atau 2 titis pada tapak tangan lalu tangkupkan tapak tangan di depan hidung dan menghirup dalam-dalam aromanya.

2. Menghirup dari wap air
Dengan cara menuang air panas ke dalam bekas kaca, kemudian titiskan beberapa titis minyak terapi minda ini, lalu tundukkan kepala diatas mangkuk atau bekas kaca tadi sambil ditutupi dengan kain atau tuala diatas kepala dan hirup dalam-dalam wapnya. Cara ini tidak digalakkan kerana udara panas boleh merubah karakter minyak tersebut.

3. Menggunakan diffuser
Sangat mudah dan efektif. Diffuser adalah alat yang mengeluarkan wap dingin dan berfungsi menyebarkan wap air mikro yang mudah diserap tubuh ke udara. Saat AGC Mind Power Theraphy Oil disebarkan ke udara melalui proses diffuse, maka berbagai jenis bakteria, virus atau racun diudara dapat dibersihkan. Minyak terapi minda ini berfungsi sebagai antiseptik. Proses diffuse cukup dilakukan selama 30 hinggga 60 minit per hari.

4. Kipas atau aircond
Apabila anda tidak memiliki diffuser, cara inilah sebagai alternatif lain untuk menikmati aroma dan merasa manfaatnya dari AGC Mind Power Theraphy Oil bersama keluarga tersayang. Hanya titiskan pada cotton ball atau gumpalan kapas, lalu digantung di depan kipas dan aircond. ianya mungkin tidak tersebar sebaik penggunaan diffuser, tapi cara ini cukup memberi manfaat.

5. Titiskan ke dalam botol spray
Titiskan beberapa titis ke dalam botol spray yang mengandungi air lalu goncangkan supaya sekata. Anda boleh spray di bantal ketika hendak tidur, spray ke 4 penjuru rumah untuk tujuan pembersihan energi negatif dan spray pada ubun-ubun kepala serta kedua tapak kaki sebelum dan selepas bangun tidur untuk mengimbangi energy tubuh.

PERLU DIINGATKAN

Ramai orang sebenarnya mempunyai keadaan berasid akan bertindakbalas secara negatif dengan bauan dari AGC Mind Power Theraphy Oil ini. " tak best bau minyak ni, Pening la bau minyak ni ".

Tindakbalas ini bukan disebabkan oleh bau minyak pati yang tidak enak, tetapi lebih kepada tindakbalas minyak terapi minda ini dalam menghapuskan toksin. Toksin itu yang sebenarnya mengeluarkan bau yang kurang enak. Apabila tahap keasidan dan toksin berkurangan, anda akan rasakan dan menikmati bau yang wangi tersebut.

Fakta ini juga melibatkan mereka yang mempunyai personaliti 'ASID'. Bagaimana tu? Emosi negatif dan terganggu seperti benci, marah, kemurungan dan suka menyendiri bertindak sebagai ' spiritiual asids' yang melenyapkan kegembiraan dan kedamaian kita. Sifat inilah yang akan bertindakbalas secara negatif terhadap bau minyak ini.

Untuk pengetahuan anda semua, AGC Mind Power Theraphy Oil ini diproses secara homebase dan secara manual bagi menghasilkan bau untuk mengaktifkan pineal gland. Ianya dibuat secara manual kerana untuk mencapai kualiti yang dikehendaki dan radionic secara frequency pada minyak tersebut yang dibeam 24 jam sehari 365 setahun.

Ianya diperbuat 100% semulajadi essential oil yang terdiri dari 6 jenis ramuan dan diolah dengan teliti penuh berhati-hati. Proses pembuatannya juga memerlukan diri berada dalam keadaan yang positif dan harmoni.

Bagi anda yang ingin dapatkan minyak terapi minda Radionic Healing AGC Mind Power Theraphy Oil ini boleh menghubungi alamat di bawah :

Facebook page : ALPHA Genius Centre
Whatsapp : wasap.my/601110757296

Anda ingin belajar pelbagai ilmu, menambah keyakinan diri dan melancarkan perjalanan kehidupan anda, saya sarankan anda join channel telegram berikut. Niat saya ingin membantu, tak rugi pun, join sekarang ok.

Join Telegram : t.me/agctr

2 Responses to "Minyak Terapi Minda Radionic Healing AGC Mind Power Theraphy Oil"

 1. best pods I have ever try but need new flavors and make it a full gram pod Stiiizy

  ReplyDelete