Hari Raya Pickup Line Terbaik


Assalamualaikum semua.

Hari Raya Aidilfitri bakal menjelang tiba tak lama lagi.

Harap persiapan raya korang nanti berjalan dengan lancar. Jangan lupa ayat pickup line hari raya bagi merancakkan lagi suasana, hihihi.


Saya terlupa pakai sampin hari tu
Kenapa boleh terlupa?
Sebab awak selalu ada disamping saya

Tak sempurna Aidilfitri tanpa kuih
Tak sempurna saya tanpa awak

Tengok anak bulan rasa nak raya,
Bila tengok awak rasa nak kahwin je

You main mercun tak?
Tak la, sebab you dah cun melecun

What's your menu for berbuka?
Me and U

Awak tak nak duit raya ke?
Tak nak la, saya nak duit hantaran dari awak

Raya tahun ni awak tak buat open house ke?
Tak buat pun
Kenapa plak?
Sebab hati saya dah open untuk awak

Makcik kuih makmur ni sedap la
Haa sedap tambah la lagi
Ye, akan bertambah makmur rumahtangga saya dengan anak makcik nanti


Cantiklah baju raya awak warna hijau
Eh, baju raya saya warna merah la
Ye ke, biasalah cinta itu buta

Awak main meriam ke tadi
Ye, saya main meriam untuk tembak saya ke hati awak

Asal raya je semua tukar baru
Tak semua lah
Apa yang tak tukar
Hati saya dekat awak

Awak raya nanti jangan lupa datang rumah
Ye, bila lagi mak ayah awak nak kenal menantu dia

Meriah betul orang keluar beraya
Lebih meriah kalau awak raya bersama saya

Raya tahun ni awak pakai kurta ke?
Ye la, kenapa?
Kurtasangka dapat beraya dengan awak, hihihi

Makan ketupat dengan serunding
U dengan I bila nak sanding, cia cia cia

Camna menarik tak, semoga bergembira ye. Kalau ada lagi share la ye.


0 Response to "Hari Raya Pickup Line Terbaik"

Post a Comment