Air Jagung Padu Memang Ketagih

Air Jagung Padu Memang Ketagih. Minuman air jagung memang menyegarkan dan menghilangkan dahaga sesuai dinikmati ketika cuaca panas. Sekali minum boleh ketagih, meleleh baq hang.


Air jagung Padu minuman yang lemak manis ini semakin diminati dan menjadi minuman kegemaran ramai orang. Sambutan memang menggalakkan dan boleh menjana pendapatan.


Seperti gambar di atas, Air Jagung Padu diusahakan sepasang suami isteri berhadapan balai polis Menglembu, Ipoh Perak. Di buka pada jam 12 tengah hari sehingga pukul 5 petang. Bagi penduduk di sekitarnya jika ingin merasai nikmat Air Jagung Padu ini boleh pergi ke tempat tersebut atau ingin membuat tempahan boleh hubungi Dee 014-6037506


Air Jagung Padu ini dijual serendah Rm2 sehingga Rm6 dalam bentuk cawan dan juga botol. Botol kecil Rm3 dan botol besar Rm6. Memang menghilangkan dahaga dan terasa syahdu ketika menikmatinya. Layan habis.

Apa tunggu lagi, jom serbu Air Jagung Padu

SUPERPEKAT
SUPERKAW
SUPERPADU

Bagi yang ingin menjana pendapatan sampingan dan ingin tahu selok-belok untuk memulakan perniagaan air balang, anda boleh dapatkan info lengkap di website BisnesAirBalang.com0 Response to "Air Jagung Padu Memang Ketagih"

Post a comment